fbpx

Mire figyelj IT szolgáltató választásánál?

Sok vállalatnak nincs kapacitása arra, hogy saját informatikai szakértőkből álló csapatot alkalmazzon. Ez ugyanis jelentős többletköltséget eredményez, továbbá nincs mindig szükség arra, hogy egész nap a helyszínen legyen egy csapat informatikus. Ha havonta karban van tartva a rendszer egy IT szolgáltató által, akkor felesleges, hogy napi szinten szakemberek ügyeljék azt, hogy minden rendben legyen vele.

Mindenki szeretné, hogy a céges adatai biztonságban legyenek, és a munkafolyamatok gördülékenyen menjenek, ezért viszont tenni is kell.

Rendkívül fontos, hogy a megfelelő IT szolgáltató mellett döntsünk. Nem mindegy, hogy kire bízzuk adatainkat és céges rendszerünket. Érdemes egy kis kutatást végezni akkor is, ha találtunk egy számunkra jónak tűnő szolgáltatót, hogy lássuk a konkrét adatokat az eredményeikről és munkájukról.

Ezért pár pontban bemutatjuk, mire érdemes figyelni, ha IT rendszergazdát választunk.

 1. Először is, nagyon fontos, hogy széleskörű szolgáltatásokat és megoldásokat kínáljon. Erre azért van szükség, hogy bármiben tudjon segítséget nyújtani, amire épp szüksége van a vállalatnak. Itt a személyre szabottság nélkülözhetetlen, hogy a legoptimálisabb szolgáltatásban részesülj: 
 • rendszergazdai feladatok
 • felhő alapú informatikai szoftverek telepítése, támogatása
 • közös tárterület kialakítása
 • adatbiztonság kialakítása
 • tanácsadás
 1. Garantált válaszidő kérése! Cégenként eltérőek lehetnek a folyamatok és technológiai akadályok, épp ezért tisztában kell lenned az idő-tényező fontosságával ebben a helyzetben, mert ha sürgős a probléma, tudnod kell, hogy gyorsan reagálnak-e a hívásodra. Ezért kérdezz rá ezekre: 
 • Milyen gyorsan válaszolnak a hívásra?
 • Mennyi idő, mire a helyszínre érnek?
 • Meddig tart megoldaniuk a kialakult problémát? 
Adatbiztonság és további informatikai szolgáltatások segítenek a veszélyek és a károk elkerülésében

Adatbiztonság és további informatikai szolgáltatások segítenek a veszélyek és a károk elkerülésében

 1. A legfontosabb, hogy biztonságos informatikai környezetet hozzanak létre a cégednek. Napjainkban nagyon nehéz megfelelő védettséget biztosítani számítógépünk, azon belül is adataink számára, mert számtalan hacker próbál különböző okokból információt szerezni, és ez komoly következményekkel járhat. Néhány egyszerű lépéssel Te is megvédheted céges adataidat. Íme néhány tipp: https://systemservices.hu/adatvedelem/
  Azonban komolyabb problémák esetében olyan technológiát célravezető alkalmazni, ami blokkolja a behatolási kísérleteket. Céges adataink biztonsága elengedhetetlen, ezért olyan szolgáltatót kell választani, amely garantálja, hogy nem kell aggódnunk: 
 • hackerek,
 • vírusok
 • és/vagy rosszindulatú programok miatt. 
 1. Segítsenek az eszközbeszerzési stratégia kialakításában. Ez azért lényeges, mert ha igazán jó szakembereket alkalmazunk, akkor segítségükkel sok felesleges költségtől megszabadulhatunk. Így biztosan ár-érték arányban megfelelő informatikai eszközökhöz jutunk, valamint a garanciális feladatok megoldásával sem kell bajlódnunk.

A legfontosabb ismérvei egy megbízható It szolgáltatónak.

Válasszunk tehát megfontoltan IT szolgáltatót, mert ha sikerül megtalálni a megfelelőt, akkor az nagyban segíti a vállalat hatékonyságát és a munka folytonosságát. Valamint hatalmas terhet vesz le a vállunkról, ha nem kell aggódnunk céges adataink biztonságáért és sértetlenségéért. A választott IT szolgáltató legyen tehát:

 • megbízható
 • pontos
 • széleskörű szolgáltatásokkal rendelkezzen
 • legyen személyre szabott
 • biztonságos informatikai környezetet hozzon létre

 Ha még Te is keresed a megfelelő IT szolgáltatót, akkor jó hírünk van, mert már meg is találtad!  A System Services Hungary szakértő csapata biztosítja számodra az összes olyan informatikai szolgáltatást, amire szükséged van!

Nem kell mást tenned, csak egy díjmentes, személyre szabott konzultációt kérned tőlünk, amit az alábbi linkre kattintva érhetsz el:

https://systemservices.hu/kapcsolat/

Források:
https://itfejlesztes.hrp.hu/megoldas/halozatbiztonsag-es-kibervedelem/
2021-03-26T13:41:26+01:00