fbpx

Mit tegyünk, ha a számítógép bemondja az unalmast?

A modern társadalomban élő emberek egyik legnagyobb félelme, hogy egyszer csak, minden előzmény nélkül a számítógép bemondja az unalmast, azaz tönkremegy. A képernyő elfeketedik, és ezzel együtt az élet(e) is megáll. Fokozottan igaz ez egy cégvezető szempontjából, mert a hibák következtében pénzt is veszíthet. Sok pénzt.

Belegondoltál már abba, hogy milyen károkat okozhat, ha egy ilyen leállás miatt adatok vesznek el? Óriási kockázatot jelent a céged működésére. Nem szeretnéd átélni, hogy veled történjen meg. De mégis előfordul. Mi a teendőd?

A számítógépek meghibásodását számtalan probléma okozhatja.

Néhány példa:

  • tönkremegy a processzor vagy a videochip
  • meghibásodik a memóriarendszer
  • zárlatos lesz az akkumulátor
  • elromlik a grafikus vezérlő
  • nincs szakszerűen kitisztítva a gép
  • folyadék kerül az alaplapra és emiatt zárlat keletkezik
  • meghibásodik a töltő, vagy a töltőt rossz helyre próbálják bedugni és ez ismét alaplapi zárlatot okoz

A lista pedig még korántsem ért véget! Sajnos, ha nem vagy szoftver és hardver szaki egyszerre, képtelenség felkészülnöd az összes ilyen helyzetre.

Ha biztonságot szeretnél a számítógépes rendszereidnek, gondoskodj róluk időben, segítünk!

Ha biztonságot szeretnél a számítógépes rendszereidnek, gondoskodj róluk időben, segítünk!

Nézzük csak meg, mi történhet, ha esetleg te is egy informatikai horrorfilmben találod magadat!

Egy zavartalan kávézás során is megtörténhet velünk a katasztrófa, hogy a kulcsfontosságú munka közben a számítógép bemondja az unalmast, elszáll, nem működik tovább. Ha veled ez még nem fordult elő, szerencsés vagy. Mi már sok ilyen esetet láttunk és segítettünk megoldani azokat. Az érintett cégvezetőnek egyáltalán nem volt kellemes érzés, hogy a pénztermelés és az ügyvitel helyett a kábeleket, a programokat és a lehetséges hibákat kellett keresgélnie.

Ahogy ezt az anyagot olvasod, eszedbe juthat, hogy ha most a te céges, vagy otthoni gépeddel történne valami, akkor kit hívnál segítségül? Gondold át, mekkora bajba kerülhetsz, és mihez kezdenél akkor, ha eltűnnének az adataid, főleg ha nincs egy megbízható IT szolgáltatód!

Készülj fel ezekre a nem mindennapi helyzetekre, mert a géped és az informatikai rendszered bármikor úgy dönthet, hogy kileheli digitális lelkét, vagy annak egy részét. Szerencsére mindenre van megoldás, ebben mi örömmel és gyorsan segítünk Neked!

Mentsd el ezt a számot, és hívj minket az egyedi árajánlatért, amivel olyan szolgáltatást építünk ki neked, amivel elkerülheted a fenti hibákat. Íme a telefonunk:

+36 70 333 9241

Itt pedig az email-címünk:

kapcsolat@systemservices.hu

A leggyorsabban pedig itt tudsz időpontot foglalni éjjel-nappal, hétvégén, vagy hétköznap:

Ha úgy gondolod, hogy szeretnél maximális védelmet informatikai eszközeidnek, és biztonságba tudni azokat, akkor keress minket!

Források:
https://pcforum.hu/welcome/

#FELHŐ #HOMEOFFICE #ONLINEMUNKATÉR #BIZTONSÁG #MEGBÍZHATÓSÁG #VPN #TÁVMUNKA #VÍRUSOKELLENIVÉDELEM #SSH

2021-04-08T10:10:36+01:00