fbpx

Mit tegyünk, ha a számítógép bemondja az unalmast?

A modern társadalomban élő emberek egyik legnagyobb félelme, hogy egyszer csak, minden előzmény nélkül tönkremegy a laptopja. A képernyő elfeketedik, és ezzel együtt az élet(e) is megáll. Fokozottan igaz ez egy cégvezető szempontjából, mert a hibák következtében pénzt is veszíthet. Sok pénzt.

Belegondoltál már abba, hogy milyen károkat okozhat, ha egy ilyen leállás miatt adatok vesznek el. Óriási kockázatot jelent a céged működésére. Nem szeretnéd átélni, hogy veled történjen meg. De mégis előfordul. Mi a teendőd?

A számítógépek meghibásodását számtalan probléma okozhatja.

Néhány példa itt a listában:

  • tönkremegy a processzor vagy a videochip
  • meghibásodik a memóriarendszer
  • zárlatos lesz az akkumulátor
  • elromlik a grafikus vezérlő
  • nincs szakszerűen kitisztítva a gép
  • folyadék kerül az alaplapra és emiatt zárlat keletkezik
  • meghibásodik a töltő, vagy a töltőt rossz helyre próbálják bedugni és ez ismét alaplapi zárlatot okoz

A lista pedig még korántsem ért véget! Sajnos, ha nem vagy szoftver és hardver szaki egyszerre, képtelenség felkészülnöd az összes ilyen helyzetre.

Ha biztonságot szeretnél a számítógépes rendszereidnek, gondoskodj róluk időben, segítünk!

Ha biztonságot szeretnél a számítógépes rendszereidnek, gondoskodj róluk időben, segítünk!

Nézzük csak meg, mi történhet, ha esetleg te is egy informatikai horrorfilmben találod magadat!

Egy zavartalan kávézás során is megtörténhet velünk a katasztrófa, hogy a kulcsfontosságú munka közben a számítógép elszáll, nem működik tovább, beadja a kulcsot. Ha veled ez még nem fordult elő, szerencsés vagy. Mi már sok ilyen esetet láttunk és segítettünk megoldani azokat. Az érintett cégvezetőnek egyáltalán nem volt kellemes érzés, hogy a pénztermelés és az ügyvitel helyett a kábeleket, a programokat és a lehetséges hibákat kellett keresgélnie.

Ahogy ezt az anyagot olvasod, eszedbe juthat, hogy ha most a te céges, vagy otthoni gépeddel történne valami, akkor kit hívnál segítségül? Gondold át, mekkora bajba kerülhetsz, és mihez kezdenél akkor, ha eltűnnének az adataid?

Készülj fel ezekre a nem mindennapi helyzetekre, mert a géped és az informatikai rendszered bármikor úgy dönthet, hogy kileheli digitális lelkét, vagy annak egy részét. Szerencsére mindenre van megoldás, ebben mi örömmel és gyorsan segítünk Neked!

Mentsd el ezt a számot, és hívj minket az egyedi árajánlatért, amivel olyan szolgáltatást építünk ki neked, amivel elkerülheted a fenti hibákat. Íme a telefonunk:

+36 70 333 9241

Itt pedig az email-címünk:

  kapcsolat@systemservices.hu

A leggyorsabban pedig itt tudsz időpontot foglalni éjjel-nappal, hétvégén, vagy hétköznap:

Ha úgy gondolod, hogy szeretnél maximális védelmet informatikai eszközeidnek, és biztonságba tudni azokat, akkor keress minket!

#FELHŐ #HOMEOFFICE #ONLINEMUNKATÉR #BIZTONSÁG #MEGBÍZHATÓSÁG #VPN #TÁVMUNKA #VÍRUSOKELLENIVÉDELEM #SSH

2021-02-23T16:34:37+01:00