fbpx

Neked is megnehezíti a cég vezetését a Home Office?

Sok embernek lehet, hogy tetszik a Home Office munkavégzés. Talán kényelmesebb otthonról dolgozni pizsamában, mint az irodában egy kényelmetlen székben. De mit szólnak ehhez a cégvezetők? Megkérdeztük erről néhány partnerünket, akiknek a cégét Home Office-ba kellett átvezetni a Covid-19 koronavírus járvány miatt.

Többen is azt mondták, hogy nagyon nehéz így irányítani a vállalatot, felügyelni az alkalmazottakat.

Korlátozó tényező, hogy nem tudnak közvetlenül beszélni egymással. Csak emailen tudnak kommunikálni, és az sok esetben nem olyan gyors és egyértelmű, mintha élőben beszélnének. Megértjük, mi is tapasztaljuk ezt.

De mivel lehetne ezen könnyíteni? Hogyan lehet egyszerűsíteni a meetingeket, de mégis tartani a személyes kapcsolatot alkalmazottjaiddal?

A Microsoft Teams rengeteg funkciójával és lehetőségek tárházával könnyedén segíthet Neked ebben. A program használatával beszélhetsz és tarthatod is a kapcsolatot akár az összes alkalmazottaddal egyszerre. Ezzel kiküszöbölheted a Home Office miatt kialakult nehézségeket.

  • A Microsoft Teams rendszere akkora tárhellyel rendelkezik, hogy akár egyszerre 300 fős értekezletet is tudsz tartani bármilyen probléma nélkül.
  • Továbbá 10 GB ingyenes felhőtárhelyet használhatsz, ahova feltöltheted fontos dokumentumaidat, hogy könnyebben elérhesd őket.
  • A Teams természetesen biztonságban tartja ezeket a dokumentumokat, mint a tárolásuk, mind a továbbításuk során.
  • Ezeket a résztvevők közösen is szerkeszthetik akár Word, Excel, vagy PowerPoint használatával.
Hogyan lehet egyszerűsíteni a meetingeket, de mégis tartani a személyes kapcsolatot alkalmazottjaiddal? A Microsoft Teams rengeteg funkciójával és lehetőségek tárházával segít Neked ebben.

Hogyan lehet egyszerűsíteni a meetingeket, de mégis tartani a személyes kapcsolatot alkalmazottjaiddal?
A Microsoft Teams rengeteg funkciójával és lehetőségek tárházával segít Neked ebben.

Digitális vázlatot is kínál a Microsoft Teams

A könnyed és pozitív felhasználói élmény érdekében a meetingek közben egy digitális felület is a segítségedre van. Erre a táblaszerű felületre írhatsz, vagy akár vázlatokat készíthetsz. Ezzel a meetingek és megbeszélések még inkább a munkahely érzését keltik, ösztönözve őket a feladatra figyelésre. Ezen kívül a saját készüléked képernyőjét is megjelenítheted egy egyszerű képernyőmegosztással. Ezt valamennyi munkatársad is képes megtenni, például egy munkaszakasz haladásának bemutatására. Ha pedig valamit a telefonodról szeretnél megosztani, bármikor könnyedén válthatsz a telefonos Teams alkalmazásra is.

Tréningek tartása egyszerűen a Microsoft Teams rendszerében

Amennyiben nem meetingre, hanem tréningre használnád a Teams felületét, de valaki nem tud jelen lenni rajta, nem kell újra leadnod, erre pazarolva az idődet. Könnyen felveheted az egészet, ami utána feltöltődik a Microsoft Teams rendszerébe, amit a kollégák 21 napig letölthetnek és megnézhetnek. Továbbá lehetőség van különböző munkacsoportokat létrehozni, hiszen a munkatársak közül többen különböző projekteken dolgoznak, és ezeket külön kell kezelni.

Amit bent az irodában tennél, ahogy bentről vezetnéd a cégedet és az alkalmazottjaidat, azt a Microsoft Teams segítségével otthonról is megteheted.

Ismerd meg, keress minket és használd, hogy a céged a különleges munkakörülmények között is sikeres és hatékony maradjon!

Kattints az alábbi linkre és vedd fel a kapcsolatot az SSH-val, kérj időpontot az ingyenes 10 perces konzultációra!

https://systemservices.hu/kapcsolat/

Mielőtt továbblapoznál, van még egy ötletünk! Kattints, és olvasd el extra anyagunkat az adatbiztonságról itt:

5+1 tipp a céges adatok biztonsága érdekében

5+1 tipp a céges adatok biztonsága érdekében

2021-04-08T16:50:29+01:00