Rólunk2019-11-21T16:07:18+01:00

Cégünkről

System Services Hungary

A System Services Hungary (röviden SSH) egy fiatal, dinamikusan fejlődő informatikai vállalkozás, amelyet elsősorban azért hoztunk létre, mert hiszünk abban, hogy már az alapszintű informatikai szolgáltatásoknak is úgy kell működniük bármely vállalkozás életében, mint egy jól funkcionáló közműnek: gördülékenyen és hibamentesen. Ma már nem szükséges minden cégnél dedikált embereknek foglalkozniuk mindennel, ami informatika: az informatikai háttérrel, rendszertervezéssel, irodai szoftverekkel, infrastruktúrával vagy adatbiztonsággal. Az egyre fejlődő felhőalapú szolgáltatások térnyerésével egyre kevesebb szükség van klasszikus rendszergazdákra, állandó, helyszíni felügyeletre. Egyre több minden oldható meg távolról, SaaS modellben – ha az ember talál magának egy megbízható partnert.

Mi ilyen partnerként szeretnénk jelen lenni Megbízóink életében! Értünk az informatikához, több tíz éves tapasztalattal a hátunk mögött tudunk akár alapszintű, akár speciális informatikai szolgáltatásokat nyújtani. Professzionálisan, egyénre szabva és megfizethető áron! Képzeljen el egy ideális IT közművet! Erre törekszünk mi!

Operatív csapatunk főként a legfrissebb tudású, fiatal szakemberekből áll, akiknek munkáját nagyvállalati informatikában is jártas, magasan kvalifikált vezetők irányítják.

System Services Hungary Referenciái