fbpx
Rólunk2020-06-04T18:02:15+01:00

Cégünkről

System Services Hungary

A System Services Hungary (röviden SSH) egy fiatal, dinamikusan fejlődő informatikai vállalkozás, amelyet olyan szakemberek hoztak létre, akik több tíz éve foglalkoznak informatikai szolgáltatásokkal, tanácsadással, és saját bőrükön is megtapasztalták, hogy egy cég növekedésének bizonyos állomásain milyen informatikai szolgáltatásokra lehet szükség a zökkenőmentes munkamenethez. Operatív csapatunk friss tudású, főként fiatal szakemberekből áll.

Ma már nem szükséges minden cégnél dedikált ember(ek)nek foglalkoznia az informatikai háttérrel, rendszertervezéssel, irodai szoftverekkel, infrastruktúrával vagy adatbiztonsággal. Az egyre fejlődő felhő alapú szolgáltatások térnyerésével kevésbé szükségeltetik klasszikus rendszergazda, vagy állandó, helyszíni felügyelet. Egyre több minden oldható meg költséghatékonyabban, távolról, SaaS modellben – ha az ember talál magának egy megbízható partnert.

Mi ilyen partnerként szeretnénk jelen lenni Megbízóink életében! Értünk az informatikához, és elkötelezettek vagyunk akár alapszintű, akár speciális informatikai szolgáltatások nyújtására. Professzionálisan, egyénre szabva és megfizethető áron!

A mi tapasztalatunk az Ön előnye!

System Services Hungary Referenciái