Rólunk2019-10-14T15:53:11+01:00

Cégünkről

System Services Hungary

A System Services Hungary (röviden SSH) egy fiatal, dinamikusan fejlődő informatikai vállalkozás, melyet elsősorban azért hoztunk létre, mert hiszünk abban, hogy már az alapszintű informatikai szolgáltatásoknak is úgy kell működniük bármely vállalkozás életében, mint egy jól funkcionáló közműnek: gördülékenyen és hibamentesen. Ma már nem szükséges, hogy minden cégnél dedikált emberek foglalkozzanak mindennel ami informatika. Az informatikai háttérrel, rendszertervezéssel, az irodai szoftverekkel, az infrastruktúrával vagy az adatbiztonsággal. Az egyre fejlődő felhőalapú szolgáltatások térnyerésével egyre kevesebb szükség van klasszikus rendszergazdákra, állandó, helyszíni felügyeletre. Egyre több minden oldható meg távolról, SaaS modellben, ha az ember talál magának egy megbízható partnert.

Mi ilyen partnerként szeretnénk jelen lenni az Önök életében, mivel értünk az informatikához, több-tízéves tapasztalattal rendelkezünk, és tudunk akár alapszintű, akár speciális informatikai szolgáltatásokat nyújtani. Professzionálisan, egyénre szabva és megfizethető áron! Képzeljen el egy ideális IT közművet! Ezek vagyunk mi!

Tudjuk, hogy ilyen cégekre és ilyen rendszergazda szolgáltatásokra ma komoly igény van, sőt az informatika mindennapossá válásával egyre nagyobb igény lesz.

Csapatunk főként fiatalabb szakemberekből áll, ugyanakkor a cég mögött két tapasztalt, nagyvállalati informatikában jártas cég és annak rutinos, magasan kvalifikált szakembergárdája áll.

System Services Hungary Referenciái