fbpx

Termékek

Termékek2021-07-05T12:10:47+01:00

Egyedi készítésű totem oszlopok

Főbb műszaki paraméterek:

  • Súly: 94 Kg
  • Talp méret: mélység 600 mm, szélesség 1300 mm, magasság 150 mm
  • Totem oszlop teljes magassága: 2000 mm, szélessége 1300 mm, mélysége 250 mm
  • Alapanyag minőség: DC 01, lemezvastagság 2 mm

Az eszköz funkciója

Az új fejlesztésű totem oszlop teljesen egyedi szórakozási lehetőséget kínál a települések közösségeinek, önkormányzati kultúrházaknak, vendéglátó egységeknek és szállodáknak, de a mobilitást megoldva akár fesztiválokra is kihelyezhető.

A közösségi-játék portfólió minden korosztály számára kiváló szórakozást nyújt. Az országosan telepített egységek hálózatba kötve és a többjátékos mód lehetővé teszi az egyszerre több ezer felhasználó egyidejű játékát.

A totem oszlop egy egyedi-komplex rendszer mely érdekessége, hogy egy központból centralizáltan irányítható minden egyes végpont, amelyre a regionális adottságoknak vagy céloknak megfelelően akár kioszkonként egyedi, vagy csoportos tartalom jeleníthető meg,valamint a tartalmak bármikor központilag módosíthatók.

A telepített kioszk része egy 55 colos kijelző, egy számítógépet, valamint egy több felhasználót kiszolgáló wifi routert. A számítógépek hálózatba vannak kötve, kommunikálnak egymással, valamint a központtal. A kioszkokon előre telepített programok vezérlésére a felhasználók a saját mobiltelefonjukat használják. A vezérlő applikációt, amivel az irányítást végzik a felhasználók, le kell tölteni a telefonjukra és telepíteni az általuk használt operációs rendszer megfelelően. Minden program egyedi kezelőfelületet kap az mobil app-on belül. Az egyes játékok funkcióihoz igazodva jelennek meg a telefon kijelzőjén a vezérlő elemek. A párosítást és a vezérlő parancsok átvitelét a hálózati szoftver által biztosított keretrendszer végzi. A hálózati keretrendszer biztosítja a kommunikációt a mobil app, a futó programok és a kioszkok között. A rendszer összegyűjti az adatokat és statisztikát készít.

A kioszkok alkalmasak erre fejlesztett játékok működtetésére, mobiltelefonok töltésére, valamint hirdetések megjelenítésére.

Az egyedi fejlesztésű gépek speciális igényeket elégítenek ki és modulárisan, bármikor újabb egységekkel bővíthető hálózatot alkothatnak.